Hoe kan ik knutselen met mijn 1-jarige?

Hoe kan ik knutselen met mijn 1-jarige?

Velen onder jullie herkennen dit probleem waarschijnlijk ook. Je oudste kindje wil knutselen en natuurlijk wil  de kleinste ook meedoen. Maar hoe doe je dat nu; knutselen met jouw kindje dat nog niet zo lang 1 jaar geworden is?

 

Vroeger dacht ik steeds: ‘oei, is dat wel veilig? Seffens steekt het kindje zijn vingers weer in zijn mond en hangt hij vol verf.’. Maar met de verf van ökoNORM heb ik dit gevoel niet meer. ökoNORM heeft gezorgd voor verf die alleen maar bestaat uit natuurlijke grondstoffen en ze zijn vaak zelfs gluten- en lactosevrij. Zo hoef je niet steeds bang te zijn wanneer ze toch weer eens met hun handjes in hun mondje zitten. Zelfs bij eventuele allergieën is deze verf veilig. (Natuurlijk best wel opletten dat ze niet heel het potje leegeten 😉)

 

Jul vindt het nu al superfijn om te schilderen. Met een penseel of gewoon met zijn handjes. Want vuile handjes zijn natuurlijk heel leuk. Ook met de klei van ökoNORM speelt hij nu al graag. Ook deze is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, dus je moet opnieuw geen schrik hebben als er eens een stukje per ongeluk in het mondje zou verdwijnen.

 

 

In onze webshop kan je al deze producten vinden. Ze zijn ideaal voor jouw kleine spruit of om cadeau te geven. De klei en de verf zorgen voor uren speelplezier voor klein én groot!

Reactie schrijven

Commentaren: 0