Help het is herfst! Wat kan ik doen met mijn driejarige?

Help het is herfst! Wat kan ik doen met mijn driejarige?

Na een mooie lente en zomer, waarvan we jammer genoeg een hele tijd in een lockdown zaten, zijn we nu in de herfst aanbeland. Tijdens de mooie zomermaanden konden we gelukkig met onze kids nog naar buiten. Maar nu wordt het kouder en we hebben ook al veel regen gezien. Hoe kan ik nu mijn kids op een leuke manier bezighouden wanneer het slecht weer is?

 

Corona is jammer genoeg nog niet weg en het lijkt ook nog niet direct beter te worden. Daarom deel ik graag enkele leuke tips met jullie om ook thuis en binnen de kids bezig te houden op een leuke manier. Mare vindt het super om spelletjes te spelen! En de laatste tijd moeten liefst van al, al haar knuffels meespelen ook. Londji heeft heel wat leuke spelletjes voor kids. Deze zorgen dan ook voor heel wat speelplezier. Het ontwerp van de spelletjes is heel mooi en spreekt meteen tot de verbeelding.

 

Ook een topper voor deze leeftijd zijn puzzels. Puzzels zorgen hier voor uren puzzelplezier. De puzzels van Londji hebben vaak een aparte vorm, waardoor puzzelen nog uitdagender kan worden. En ook deze puzzels zijn weer super mooi! Deze puzzel is zelfs 3 meter lang!

 

Een ander voordeel aan de spelletjes en puzzels van Londji is dat ze gemaakt zijn van gerecycleerd karton/papier. Zo zijn ze nog goed voor het milieu ook!

 

 

Je kan heel wat spelletjes en puzzels aankopen via de website: www.nananunu.be/webshop/speelgoed en bekijk zeker ook onze inspiratiepagina voor de Sint!

Reactie schrijven

Commentaren: 0